Linda Schelin OBS! Flyttad

Lördag 26 september kl 15.00
Söndag 27 september kl 16.00 & kl 19.00
Boka på 060-400 73 eller info@sorakersfolketshus.se
Pris: 150:-

Precis som ett hus har innerväggar för att avskärma rum för olika behov från varandra, kan man skapa rum för olika behov i trädgården. När man börjar skapa rum trädgården märker man att vinden slutar storma och växter inte längre får solsting. Insikten i att det är rumsligheten som är nyckeln till en behaglig trädgård inspirerar till att göra fler rum.

I det här föredraget beskriver jag olika trädgårdsrum som kan ge människor möjlighet att vara kreativa. Älskar man att odla grönsaker och laga mat är uteköket det viktiga, vill man hellre umgås och vara social är kanske trädgårdens entré det man ägnar mer tid åt. När man namnger rummen, som tvättstuga (komposten) eller vilorummet, blir det enklare att förstå hur de ska användas och på så vis tydligt vad de skulle innehålla.

Det här är inget trädgårdsdesignföredrag i den bemärkelsen att jag förespråkar att måtta med linjal eller vattenpass, att det ska vara exakt, eller att det finns rätt och fel att göra i en trädgård. Min önskan är att föredraget kommer väcka publikens inspiration till att skapa en trädgård fylld av grönskande rum.

  • Regi:
  • Medverkande: