Kulturkollo 2020

Snart är det dags för årets Kulturkollo! ❤️ I år utgår inga kommunala bidrag vilket gör att vi kommer behöva ta en deltagaravgift på 500 kr per barn. Vårt mål är så klart att alla barn ska kunna delta och därför kommer vi att vara orättvisa som bara den. Prata med oss❤️ Kanske finns det någon där ute som vill bidra till att ett barn ska kunna delta? Då får du gärna swisha till 123 034 67 75 och märka betalningen med kulturkollo.

Drömmer ditt barn om att bli regissör, dansprins eller konstnär? Vare sig man har utövat något innan eller bara är lite nyfiken att prova på är alla varmt välkomna.

Våra kreativa och duktiga ledare, i samarbete med Film Västernorrland erbjuder fem fullspäckade dagar med roligheter för kommunens barn. Mer info om ledare och aktiviteter kommer inom kort.
Vecka 26
Från 7 år
Barnen får lunch och mellis hos oss. Anmälan sker löpande och i mån av plats. Ring 060-400 73 eller mejla till info@sorakersfolketshus.se

Vi följer myndigheternas instruktioner noga och städar och spritar handtag och liknande ytor regelbundet. Kom ihåg att tvätta lilla handen🧼 och stanna hemma om du har förkylningssymtom💛