Maria Lundquist: Om att våga flyga

  • teater
  • Speltid: 2 h 34 min

Välkomna på den inspelade teaterföreställningen "Om att våga flyga" av och med Maria Lundquist på Bio Hjärtat!

Efter att ha spelats för utsålda hus på landets scener i flera år är det med stor glädje ”Om att våga flyga” nu visas på bio. Med premiär på Söråkers Folkets Hus, Bio Hjärtat den 17 April ges chansen att uppleva denna underhållande och kritikerhyllade publikfavorit på stora duken. Om att våga flyga är en ljuvlig föreställning om att möta livet, ljuset och lusten tillsammans.

NÄR: Onsdag 17 April 2024, kl. 14:00 & 19:00
VAR: Söråkers Folkets Hus, Bio Hjärtat
PRIS: 200 kr
SPELTID: 2 tim 34 min, inkl. en paus


Så här säger Maria Lundqvist:
"Äntligen får jag chansen att komma ut med föreställningen i HELA landet. En dröm har gått i uppfyllelse. Nu kommer vi till en biograf nära dig! Det blir tvära kast, mycket musik, vansinnigt lekfullt och på djupaste allvar… Färdiga nummer blandas med ofärdiga tankar… Det blir en väldigt roligt kväll. Och du som sitter i biosalongen kommer att få en exklusiv bakomfilms-titt i pausen. Dessutom kan du sitta tryggt tillbakalutad när Sally bryskt drar upp publiken i rampljuset på scenen. Efter många års turnerande var det med sorg i hjärtat vi bestämde att sluta spela. Jag har aldrig under alla mina år som skådespelare upplevt en sån glädje hos en publik och en sån längtan efter att få se som just med föreställningen Om att våga flyga. Med föreställningen, faktiskt en av de bästa, Live på bio, går jag i mål med att kunna ge alla er chansen som missade, som vi inte kunde komma till eller alla ni som vill se igen… att faktiskt få se igen!”

Om att våga flyga hade premiär i Falköping våren 2019 och spelades för utsålda hus över hela landet ända fram till hösten 2022. Inspelningen gjordes på Lorensbergsteatern i Göteborg 2022 och kom att bli den allra sista föreställningen. Den är specialkomponerad för att passa en intim (och väldigt kul!) biografkväll.

“Hon är det sexigaste, roligaste, tokigaste och tvärallvarligaste en kan uppleva på en scen idag.” – SMÅLANDSPOSTEN
“Det är en show helt utan skyddsnät, publiken jublar och när det stillnar blir det som bäst, allt med bravur” – DALARNAS TIDNING


INSPELAD FÖRESTÄLLNING
MANUS/REGI: Maria Lundqvist
MEDVERKANDE: Maria Lundqvist
SÅNGARE: Kristoffer Hellström
PIANO: Arvid Svenungsson
FIOL: Lena Jonsson


Köp och boka dina biljetter direkt här via hemsidan, eller via telefon eller mail:
060-400 73 eller info@sorakersfolketshus.se

BETALNING vid bokning via tel. eller mail:
Swish: 123 034 67 75
BG: 332-6261 eller PG: 34 67 87-5
Ange föreställningens DATUM på inbetalningen.
OBS! Betala direkt i samband med bokning för att få den bekräftad.

Vi gör INGA återköp, men tillåter vidareförsäljning.


...


Välkommen till Söråkers Folkets Hus!
060-400 73, info@sorakersfolketshus.se
Folketshusvägen 10, 861 51 Söråker

  • Regi:
  • Medverkande: