Östen med Resten – Musikalisk Humor & Finlir

Välkommen på musikcafé med Östen med Resten våren 2024!

Vi på Söråkers Folkets Hus är glada att åter igen på sena vårkanten 2024 presentera det populära bandet Östen med Resten, som under sina 35 år av turnerande roar sin publik med musikalisk humor och finlir! Det bjuds på smakfulla arrangemang blandat med galen humor som når ända ut till sista stolsraden. Bandet spelar allt från Led Zeppelin till finska snapsvisor och är ett kärt återseende på Folkan!


NÄR: Fredag 17 Maj kl. 15:00 och 19:00
VAR: Söråkers Folkets Hus
BILJETTPRIS: 280 kr
BUFFÈPRIS: 250 kr

Buffén serveras kl. 17:30 (mellan showerna) både för dig som går på den tidiga OCH sena showen.
Baren är öppen under eftermiddagen/kvällen!


Östen med Resten fick namnet av Lasse Berghagen i direktsändning och svenska folkets hjärtan har de vunnit under många års intensivt turnerande. Nu kör de vidare och ser fram emot nya låtarna som släpps i tur och ordning. Men de flesta vet att Östen med Resten gjorde succé i Melodifestivalen med låten ”Hon kommer med solsken”. Färre känner till att gruppen var dopad. –Vi använde OP-dopning, säger Östen Eriksson. Året efter laddade Enångers stoltheter för en ny schlagerkupp. Tävlingsbidraget Maria är en riktigt sydländsk slagdänga - En Enångers-samba, kan man säga eller Latinomusik i glesbygdsformat. Plötsligt förvandlades Östen Eriksson, Jens Kristensen, Gunnar Morén och Staffan Lindfors till höftjuckande sexbomber. 

Ljuset i slutet på Coronatunneln börjar skönjas och Östen med Resten, liksom övriga artister, längtar efter att äntligen få träffa människor igen. Samtidigt händer det en hel del på inspelningssidan. Här fortsätter de med sitt samarbete med folksångerskan Emma Härdelin i låten Valentinas Sång. En sång som är tillägnad de som inte får ta plats i vårt samhälle. ”Någon kastar fram en peng på marken här intill. Jag är här för att jag måste, inte för att jag vill.” Låten spelades på Spotify 216 000 gånger i juni 2021. Tidigare har Låten ”Dellen” med Emma Härdelin som gäst med Östen med Resten släpps. Den videon har spelats över 100 000 gånger.


Köp och boka dina biljetter samt bord till buffén via:
060-400 73 eller info@sorakersfolketshus.se

BETALNING:
Swish: 123 034 67 75
BG: 332-6261 eller PG: 34 67 87-5
Ange föreställningens DATUM & TID på inbetalningen.
OBS! Betala i samband med bokning för at få den bekräftad.

Vi gör INGA återköp, men tillåter vidareförsäljning.


...


Välkommen till Söråkers Folkets Hus!
060-400 73, info@sorakersfolketshus.se
Folketshusvägen 10, 861 51 Söråker