Phil Lynott – Songs for while …

  • dokumentär musik
  • Speltid:

Nu släpper vi 50 biljetter i en trygg och säker salong med superfint ljud! Varannan rad är blockerad. Ingen framför, ingen bakom..

Eventet ser ut att vara slutsålt, då vi bokar manuellt, men ring oss. Biljetter finns!
Boka biljett på 060-400 73 alt info@sorakersfolketshus.se

Hos oss finns också alltid valet att sitta vid ett mysigt bord i restaurangdelen och uppleva konserten.
Ring oss gärna för mer info, 060-40073

Efterlängtad dokumentär om Thin Lizzy-sångaren och basisten Phil Lynotts liv och musik. Om hur en ung svart arbetargrabb från 1950-talets Dublin blev Irlands största rockstjärna. Biopremiär den 23 oktober.

Som sångare i Thin Lizzy var Phil Lynott både låtskrivare, poet, drömmare och karismatisk frontman. Han skrev några av de brittiska öarnas mest ikoniska och extraordinära rocklåtar, och hans resa från en enkel uppväxt hos sin mormor – till att sälja ut sportarenor som internationell stjärna är spektakulär och enastående .

Filmen är delvis berättad genom Lynotts egna ord, med fokus på hans ikoniska låtar. Den väver samman ljudinspelningar med osedda privata amatörfilmer och arkivbilder. Filmen hyllar och ser tillbaka på hans liv genom berättelser från de som kände och älskade honom – hans familj, hans vänner, hans samarbetspartners och de som inspirerats av honom.

Songs For While I’m Away innehåller också avsnitt från Thin Lizzys livekonserter; allt sammanvävt i ett collage av röster, bilder, minnen och tankar.

  • Regi:
  • Medverkande:
  • Produktionsår: