Söråkers Matstafett

Äntligen kommer Matstafetten till Söråker!

Du behöver inte vara skicklig i köket, eller ett snille vid grillen, nejdå här tävlas det inte eller delas ut betyg. Vi ska bara träffas och ha det riktigt trevligt! (Jo, fast lite kökskunskaper kan vara bra att ha)

Kanske är du nyinflyttad eller har bott här sedan barnsben? Kanske inte har en aning om vem grannen är? Matstafetten ger dig möjlighet att träffa nya som gamla bekanta i Söråker!

Invänta bara instruktioner så kommer du bli både mätt, få dig ett gott skratt och avsluta kvällen på årets efterfest! Du och din medkompanjon kockar en rätt, antingen en för- varm- eller efterrätt, och blir bjuden på de två andra rätterna. Under kvällen kommer ni att träffa 6 st. olika par på olika adresser i Söråker. Det hela avslutas med en efterfest på Söråkers Folkets Hus för alla som deltagit på stafetten!

NÄR: Lördag 28/10

PROGRAM FÖR KVÄLLEN:
17:30-18:30 – Förrätt
19:00-20:00 – Varmrätt
20:30-21:30 – Efterrätt
21:30-01:00 – Efterfest på Söråkers Folkets Hus


ANMÄLAN:
För att anmäla dig och din partner gå till "Nyhetsarkiv" som finns i menyn längst ner här på vår hemsida och sök upp nyhetsinlägget: "Information om Söråkers Matstafett 2023". Där finns ett anmälningsformulär som du ska skriva in all viktig information om dig, din partner och din serveringsadress samt eventuella matallergier m.m! Betalning sker i anmälningsformuläret och görs endast via swish.

I anmälan ingår entré och en fördrink på den avslutande efterfesten!

Anmälan kostar 500 kr/par.
Sista anmälningsdag: Mån 16/10
Åldersgräns: 20 år

I nyhetsinlägget "Information om Söråkers Matstafett 2023" finns även mer utförlig information om hela eventet, hur det går till steg för steg, frågor och svar samt kontaktinformation om du har övriga funderingar!


...

Välkommen till Söråkers Folkets Hus!
060-400 73, info@sorakersfolketshus.se
Folketshusvägen 10, 861 51 Söråker