Var är Papporna? Med Alexandra Pascalidou

  • Speltid: 1 h 30 min

FÖRELÄSNING: VAR ÄR PAPPORNA? – EN RESA GENOM DE FRÅNVARANDE FÄDERNAS BERÄTTELSER

Efter succén med Augustnominerade boken Mammorna återkommer nu Alexandra Pascalidou med en ny bok och föreläsningsturné om dem som alla letar efter och undrar över – de frånvarande fäderna.

NÄR: 26 SEPTEMBER 2023 kl. 19:00
VAR: Söråkers Folkets Hus
PRIS: 200 kr


Vart Alexandra än talade om Mammorna fick hon alltid samma fråga: Men var är papporna? I september 2023 ger sig Alexandra ut på en föreläsningsturné om männen och papporna som hamnar mitt i de personliga och politiska slagfälten i en polariserad och polemisk tid. Pappor som försummat eller förlorat sina barn. De som stannade och de som stack. Pappor som spenderat mer tid på gator och anstalter än med sin egen avkomma. Pappor som får förklara våldet. Men också föredömliga fäder som nattar sina ungar och huttrar på fotbollsträningar i minusgrader.

”I hela mitt liv har jag undrat var papporna håller hus. Inte minst min egen. Därför vill jag ge dem ordet. Låta dem själva berätta om faderskapet, frånvaron och förlusterna, flykten och maskuliniteten.” – Alexandra Pascalidou


TIPS!! Passa på att köpa den nya boken inför föreläsningen hos Vängåvans Bok & Papper (Akademibokhandeln Vängåvan, Storgatan 22 Sundsvall) och få 25% i signeringsrabatt. Ta sedan med boken & få den exklusivt signerad av Pascalidou! Vängåvans Bok & Papper medverkar även under kvällen, så du kan köpa ditt ex på plats!


OM ALEXANDRA PASCALIDOU:
Alexandra Pascalidou är en flerfaldigt prisbelönt journalist, författare och programledare i radio och TV och utnämnd till Årets Talare/Moderator 2018. Hennes kamp för jämlikhet och jämställdhet, mångfald och mänskliga rättigheter löper som en röd tråd genom allt hon gör – från tv och teater till hennes kritikerrosade och prisade böcker.

  • Regi:
  • Medverkande: