Just nu

Vi fortsätter hålla huset öppet och följer myndigheternas instruktioner noga och städar och spritar handtag och liknande ytor regelbundet. Kom ihåg att tvätta lilla handen! Och stanna hemma om du känner dig det minsta lilla sjuk.

Vi försöker hålla öppet som vanligt men just nu måste vi vara lite flexibla p.g.a avbokningar och inställda evenemang.

Vi serverar Dagens Lunch vardagar mellan kl 11.00 och 13.00. Vi har också matlådor för avhämtning. Pris 75:- Ring och beställ på 060-400 73 så gör vårt kök i ordning dem för avhämtning. Varmt välkommen med din beställning!

Vi ber nu dig att stödja oss. Köp en framtidsbiljett! Swisha till 123 034 67 75 och märk betalningen med det du gillar bäst så skriver vi upp dig på en lista. Viruset slår hårt på vår verksamheten men vi tar en dag i taget❤️

Testa Jukeboxbio! Boka en privat visning av någon av filmerna i listan nedan. Ta med kollegorna, vännerna, familjen eller dejten på en alldeles egen privat filmvisning. På vår hemsida: www.sorakersfolketshus.se hittar du listan med filmer, Drömmer du om någon annan film? Testa att önska..

Vi tömmer, städar och vädrar biografen mellan varje visning. Handtag, toaletter och andra liknande ytor desinficeras enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer. Har du förkylningssymtom stanna hemma.

Endast kort eller swish gäller som betalning vid dessa visningar.
Försäljning av godis, snacks och dricka kommer att ske med endast väl tillslutna förpackningar.

Boka din visning med önskad visningstid på info@sorakersfolketshus.seTotalt pris för upp till 7 personer: 700 kr. Därefter kostar biljetterna 125 kr/person.

Läsning ger oss någonstans att åka när vi måste stanna där vi är. Vi plockar ihop en bokkasse till dig för avhämtning. Ring oss på 060-400 73 eller mejla till eva.holmstrom@sorakersfolketshus.se och tala om vilken typ av böcker du tycker om.

Har du frågor? Ring 060-400 73 eller mejla till info@sorakersfolketshus.se