Bio Hjärtat

Högkvalitetsbio för bara 95 kr/ 80 kr!

Digital biograf i Söråker – Biohjärtat nära Dig

Vi har en trygg, säker och Corona-anpassad verksamhet, där vi har handsprit, blockerade rader med säkra avstånd, hjärteavstånd i köer och förnuft, kärlek och omtanke. Självklart följer vi noggrant de riktlinjer myndigheterna föreskriver.

Känner Du dig osäker, men ändå vill ta del av vårt utbud? Testa Jukebox-bio. Ta kontakt med oss så gör vi allt för att lösa.

Vi har en upprustad fin salong i biografen med 4K-projektor, Dolby digital 5.1-ljud, surround, ny filmduk. DET ÄR EN GRYM, SUPERBRA BIOSALONG. Vi är lyckliga, stolta och tacksamma. Timrå kommun har en toppsalong. En biograf att vara stolta över. 

Vi vill visa ett brett och varierat filmutbud. Här ska du också kunna se film som annars bara visats i storstäderna. Biografen har ökat publiksiffrorna med 158 procent. Med den digitala utrustningen har vi också möjlighet att visa konsert, teater, opera, sportevenemang direktsänd via satellit på en 9 meter bioduk.

Tänk dig att vara på plats i The Metropolitan opera i New York..( fast i Söråker). En upplevelse utöver det vanliga. 2004 fick Söråkers Folkets Hus utmärkelsen Årets Biograf.

Våra ordinarie priser är 95 kr och 80 kr för barnfilmer. Vissa filmer måste vi va dyrare på, och andra försöker vi pruta på. Varmt välkommen till en levande biograf. Kampen fortsätter för film i hela landet och den bästa filmupplevelsen i Timrå.

Bäbisbio

Utvalda ONSDAGAR visar vi Bäbisbio kl 11.00. Då förbereder vi biosalongen med bord, barnstolar och microvågsugn. Vi gör extra plats så att du enkelt kan rulla in med barnvagnen.

Åldersgränser

Följande åldersgränser gäller för bio. Vuxen är en person över 18 år.

Barntillåtet
Filmen får ses av alla åldersgrupper, med eller utan vuxet sällskap.

Från 7 år
Man bör vara minst 7 år för att se filmen, i vuxet sällskap får alla åldersgrupper se den.

Från 11 år
Man bör vara minst 11 år för att se filmen, i vuxet sällskap får man vara minst 7 år.

Från 15 år
Man bör vara 15 år för att se filmen, men yngre om vuxen är närvarande.